Nosta turska kasariin ja peitä maidolla. Laita kasari liedelle ja keitä kalaa noin 10 minuuttia tai kunnes se on pehmennyt. Nosta reikäkauhalla isoon kulhoon ja keitä kalan keitinliemessä perunat kypsiksi suolan ja laakerin lehden kera. Käy sillä välin kala läpi haarukalla ja poista kaikki pienimmätkin ruodot. Silppua kala pieniksi hiutaleiksi. Puserra kypsät perunat kalan sekaan kulhoon tai muussaa kalan kanssa kulhossa.
Siivilöi maito kasarista ja kiehauta uudelleen, tällä kertaa voin kanssa. Lisää jauhoja kuumaan nesteeseen sen verran, että saat paksun, taikinamaisen tahnan, joka irtoaa kasarin reunoista. Lisää tahna ja persilja kalan ja perunoiden kanssa isoon kulhoon, riko sekaan kananmunat ja sekoita huolellisesti massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
