Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Turskafileetä ja katkarapuja foliossa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Näin näppärästi valmistuu herkullinen kala-ateria. Sen voi valmistaa grillillä, uunissa tai kattilassa kiehuvien perunoiden päällä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • pala uuninkestävää foliota
  • 600 g turskafileitä
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 16 kuorittua katkarapua
  • 1 paprika
  • 4 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Aseta foliopalan päälle tuoreita pinaatinlehtiä, niissä saa mielellään olla hieman huuhteluvettä. Lisää kalaa, katkarapuja ja paprikasuikaleita. Päällimmäiseksi nokare voita, suolaa ja pippuria.

2. Sulje foliopala paketiksi ja aseta grillille, uuniin tai kiehuvien perunoiden päälle. Kala kypsyy 10-15 minuutissa riippuen siitä, missä ja miten se valmistetaan. Tarkista pakettiin kurkistamalla, onko kala valkoista ja viipaleista.

3. Tilli ja sitruuna ovat kalan kauniita ja herkullisia seuralaisia.

Lisää aiheesta:

Sinisimpukoita foliossaSuolakuoressa paistettu kuhaFoliossa haudutettua kuhaa yrttien keraPersiljakalaUunissa paistettu kokonainen haukiUunissa paistettua haukea pinjansiementen kera
TurskaaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskafileetä ja katkarapuja foliossa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskaa inkiväärin ja soijan kanssa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Koketorsk - turskaa norjalaiseen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista turskaa persiljakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Keitetty turskanselkä, katkarapuja ja tilliä