Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Turskaa tillikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat turskasta hieman juhlavamman, raasta päälle keitettyä perunaa, josta tulee uunissa rapea peite.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 800 g turskanselkää tai turskafileetä
  • (keitettyjä, kylmiä, raastettuja perunoita)
  • nokare voita

Kastike

  • 2 ½ dl ruokakermaa
  • 1 kalaliemikuutio tai 2 rkl kalafondia
  • 2 dl crème fraichea (ranskankermaa), joka kestää keittämistä
  • ½-1 rkl puristettua sitruunamehua
  • 1 dl hienonnettua, tuoretta tilliä

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Peitä kala perunalla ja voinokareella. Paista uunissa 20 minuuttia.

2. Valmista kastike kalan kypsyessä: Keitä kerma ja kalaliemi. Lisää ranskankerma ja kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen.

3. Mausta sitruunalla, tillillä, suolalla ja pippurilla.

4. Kaada lautasille kastikkeesta peili. Asettele kalat päälle, tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Lisää aiheesta:

Keitettyä, anjovismaustettua turskaaKuhafileetä ja kastiketta vihreillä linsseilläKeitettyä turskaa hienonnetun kananmunan keraTurskaa ja munakastikettaUunilohi ja vihreä kastikeTurskaa persiljakastikkeella
TurskaaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskafileetä ja katkarapuja foliossa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskaa inkiväärin ja soijan kanssa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Koketorsk - turskaa norjalaiseen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista turskaa persiljakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Keitetty turskanselkä, katkarapuja ja tilliä