Turskaa salaattipedillä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5677850/landscape16_9/515/290/f96dc774f20bcd1aa2f281c1d8b51fda/kx/1004671-5868.jpg)
Julkaistu
Niin helppoa, niin hyvää.
Neljälle
- 700-800 g turskaa palana
- suolaa ja hieman pippuria
- 1 tl rakuunaa
- 1 salaattikiinankaali, suikaloituna
- 2-3 porkkanaa, suikaloituina
- ½ kalaliemikuutio
- 2 dl vettä
Valmistusohje
1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana paistokasarin pohjalle. Peitä kalapaloilla ja mausta. Murusta mukaan liemikuutio, lisää vesi.
2. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kypsää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka