Turskaa salaattipedillä

Niin helppoa, niin hyvää.

Neljälle

  • 700-800 g turskaa palana
  • suolaa ja hieman pippuria
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 salaattikiinankaali, suikaloituna
  • 2-3 porkkanaa, suikaloituina
  • ½ kalaliemikuutio
  • 2 dl vettä

Valmistusohje

1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana paistokasarin pohjalle. Peitä kalapaloilla ja mausta. Murusta mukaan liemikuutio, lisää vesi.

2. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kypsää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.