Jos paneroit kalan itse, paneroinnista tulee ohut ja rapea. Tässä tarjoiltuna kauniiden koristeiden kera, samojen millä koristellaan wieninleike.
Neljälle
- 800 g turskafileetä
- 1 kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 sitruuna
- anjovisfileitä
- kapriksia
- suolaa
Kastike
- 2-3 dl kermaviiliä
- 1 dl kurkkurelissiä
Valmistusohje
1. Sekoita ensin kastike.
2. Kääntele kalat suolatuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
3. Paista kalat voissa keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
4. Koristele sitruunaviipaleella, anjoviksella ja kapriksilla, tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.