Mainos
Mainos

Turskaa kurkkukastikkeella

Jos paneroit kalan itse, paneroinnista tulee ohut ja rapea. Tässä tarjoiltuna kauniiden koristeiden kera, samojen millä koristellaan wieninleike.

Neljälle

  • 800 g turskafileetä
  • 1 kananmuna
  • 2 dl korppujauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 sitruuna
  • anjovisfileitä
  • kapriksia
  • suolaa

Kastike

  • 2-3 dl kermaviiliä
  • 1 dl kurkkurelissiä

Valmistusohje

1. Sekoita ensin kastike.

2. Kääntele kalat suolatuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.

3. Paista kalat voissa keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.

4. Koristele sitruunaviipaleella, anjoviksella ja kapriksilla, tarjoile kastikkeen kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.