Turskaa kurkkukastikkeella
Jos paneroit kalan itse, paneroinnista tulee ohut ja rapea. Tässä tarjoiltuna kauniiden koristeiden kera, samojen millä koristellaan wieninleike.
Neljälle
- 800 g turskafileetä
- 1 kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 sitruuna
- anjovisfileitä
- kapriksia
- suolaa
Kastike
- 2-3 dl kermaviiliä
- 1 dl kurkkurelissiä
Valmistusohje
1. Sekoita ensin kastike.
2. Kääntele kalat suolatuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
3. Paista kalat voissa keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
4. Koristele sitruunaviipaleella, anjoviksella ja kapriksilla, tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi