Tuoreita ravioleja tomaattikastikkeessa
Nopeaa, hyvää ja yksinkertaista, mutta uusia makuja. Se, joka ei halua täysin vegetaarista ateriaa, voi valita lihatäytteiset raviolit.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g tuoreita sienitäytteisiä ravioleja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 450 g tomaattimurskaa
- ½ dl ajvar-relishiä
- 2 tl hunajaa
- ½ tl kuivattua oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
- (½ tl sambal oelekia)
Tarjoiluun
- parmesaanilastuja
- rucolaa
Valmistusohje
1. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattimurska, ajvar, hunaja, oregano, suola ja mustapippuri. Halutessasi lisää myös sambal oelekia. Anna porista muutama minuutti.
3. Kääntele raviolit tomaattikastikkeeseen ja tarjoa lisäksi parmesaania ja rucolaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan