Tuoreita ravioleja tomaattikastikkeessa

Nopeaa, hyvää ja yksinkertaista, mutta uusia makuja. Se, joka ei halua täysin vegetaarista ateriaa, voi valita lihatäytteiset raviolit.

Neljälle

  • 500 g tuoreita sienitäytteisiä ravioleja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 450 g tomaattimurskaa
  • ½ dl ajvar-relishiä
  • 2 tl hunajaa
  • ½ tl kuivattua oreganoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • (½ tl sambal oelekia)

Tarjoiluun

  • parmesaanilastuja
  • rucolaa

Valmistusohje

1. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattimurska, ajvar, hunaja, oregano, suola ja mustapippuri. Halutessasi lisää myös sambal oelekia. Anna porista muutama minuutti.

3. Kääntele raviolit tomaattikastikkeeseen ja tarjoa lisäksi parmesaania ja rucolaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!