Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tortellinit homejuustokastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruoka on jo lähes klassikko. Italiassa käytetään gorgonzolaa, me käytämme sinihomejuustoamme.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4 annosta

  • 500 g tuoreita tortellineja
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria

Bechamelkastike

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kastike: Sulata voi kattilassa ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Sammuta levy ja anna jauhojen vetäytyä voissa muutaman minuutin ajan. Sekoita välillä, jotta jauhot eivät ruskistu tai pala pohjaan. Lisää koko ajan sekoittaen maito, suola ja hieman vastajauhettua valkopippuria. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.

2. Keitä tortellinit runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois. Silppua ruohosipuli.

3. Kiehauta bechamelkastike ja murenna homejuusto joukkoon. Lisää ruohosipulisilppu kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää aiheesta:

Kananpoika valkoviinikastikkeessaTortellinit sitruunakastikkeessaDelize kinkku-tomaattikastikkeessaYrttignocchit kinkun keraTortellinit basilika-pinaattikastikkeellaKuninkaallista kanaa
JuustopastaKastikkeet ja dipitKasvisruokaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Juustopasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Kolmen juuston pasta

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Feta-oliivi pasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pasta Alfredo

  • 18.02.201300:00
    Hedelmät ja marjat

    Vuohenjuusto-vesikrassipasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Tagliatellea ja juustokastiketta