Pakastettujen perunakuutioiden ja valmiin pasteijan ansiosta valmistat tämän maukkaan kiusauksen nopeasti.
Neljälle
- 600 g pakastettuja perunakuutioita
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 tuubi anjovis- tai savusilakkapasteijaa
- 3 rkl margariinia
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl maitoa
- 1 munankeltuainen
- 1 dl tilliä, hienonnettuna
- pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Freesaa margariini ja jauhot, lisää maito, keitä 5 minuuttia.
2. Lisää pasteija. Mausta pippurilla ja lisää tilli.
3. Lado perunoita ja sipulia uunivuokaan.
4. Ota kattila liedeltä, lisää keltuainen. Kaada kastike vuokaan, laita uuniin n. 30 minuutiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.