Tonnikalavoileipä

Tämä on hyvää tahnaa pidettäväksi varalla alkupaloihin tai illanistujaisiin. Sopii myös lapinrieskan sisään rullattavaksi, jolloin saat oivia eväskääröjä.

Neljälle

  • 1 purkki tonnikalaa öljyssä
  • 1 suolakurkku
  • mustapippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 salaatinlehteä
  • 1 dl kermaviiliä
  • piparjuuriraastetta
  • tilliä
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Valuta tonnikala ja sekoita silputun suolakurkun kanssa. Mausta mustapippurilla.

2. Paahda leivät, aseta päälle salaatinlehti ja jaa tonnikalaseos päälle.

3. Sekoita kermaviili piparjuuriraasteen kanssa ja lusikoi nokareet voileiville. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!