Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tonnikalalla täytetty grahamsämpylä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruokaisa sämpylä on ateria itsessään. Se maistuu niin lounaana, iltapalana kuin eväänäkin.

Neljälle

  • 4 reilunkokoista grahamsämpylää
  • friseesalaattia
  • 2 tomaattia
  • 1/4 kurkkua
  • ½ punasipuli
  • ½ nippua persiljaa

Tonnikalatahna

  • 1 purkki tonnikalaa vedessä
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • ½ punasipuli
  • 2 rkl kaprista
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Tonnikalatahna: Valuta liemi tonnikalasta. Silppua sipulinpuolikas. Sekoita keskenään majoneesi ja ranskankerma ja sekoita niihin tonnikala, silputut kaprikset ja punasipulisilppu, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Halkaise sämpylät. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Suikaloi sipulinpuolikas ja irrota persiljanlehdet. Aseta sämpylöille salaatinlehtiä, tomaatti- ja kurkkusiivuja ja nosta niiden päälle tonnikalatahnaa. Laita myös sipulisuikaleet ja persiljaa tahnalle ja nosta sämpylöiden kannet paikoilleen.

Lisää aiheesta:

Toast Skagen ravuilla ja sitruunapippurillaPitaleivät tonnikalatäytteelläPitaleipä vihannestäytteelläTaskurapusalaatti leipäkrutonkien keraVege- ja tonnikalavoileivätSeesamkanavartaat sämpylässä
Täytetty sämpyläVälipalatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty sämpylä
  • 14.06.201714:23
    Huomenta Suomi

    Nizzan leipä

  • 18.02.201300:00
    Pizza

    Pizzasämpylät

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetyt retkisämpylät

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Sämpylät tonnikala- ja kinkkutäyttein

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Katkarapusämpylät