Tonnikala-papupasta
Tonnikalakastike maistuu usein myös kalaruokia vieroksuville. Tässä ohjeessa maukas kastike tarjoillaan pastan ja kidneypapujen kera.
4 annosta
- 400 g farfallepastaa
- 2 prk tonnikalaa
- 400 g keitettyjä kidneypapuja
- 1 pieni purjo
- 4 dl kasvislientä
- 2 dl kermaa
- 1 nippu tilliä
- oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Huuhtele, puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet ja kidneypavut oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi ja kerma ja keitä noin 5 minuuttia.
3. Lisää tonnikalaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen pastan kanssa. Annostele lautasille ja mausta ripauksella vastajauhettua mustapippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje