Mainos

Tonnikala-nachopelti – Katin helppo resepti

Hellapoliisi

Maistuisiko nachopelti tonnikalalla? Tonnikala-nachopelti on helppo viikonloppuherkku. Tämän valmistus onnistuu lapseltakin. Määrää voit pienentää tai suurentaa ruokailijamäärän mukaan.

Ainekset

  • n. 400 g nachoja
  • 2 prk tonnikalapaloja, valutettuna
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ punainen paprika
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 340/285 g valutettuja maissinjyviä
  • 1 prk valmista salsakastiketta

Pinnalle

  • 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
  • 1 dl jalapenoviipaleita tai maun mukaan

Lisäksi

  • ranskankermaa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

Tonnikala-nachopelti valmistuu näin:

  1. Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  2. Valuta tonnikalapalat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää valutettu tonnikala ja tacomauste. Kääntele hetki. Lisää valutetut maissinjyvät ja salsakastike. Kuumenna. Tarkista maku.
  3. Kaada seos nachojen päälle ja lusikoi pinnalle cheddar-sulatejuustoa. Ripottele pinnalle jalapenoviipaleita.
  4. Kuumenna 200-225 -asteessa noin 10-15 minuuttia.
  5. Tarjoa seuraksi ranskankermaa ja hienonnettua tuoretta korianteria

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja