Useimmat italialaiset äidit tekevät vauvanruuat itse. Se on helpompaa kuin luulettekaan!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 bambinolle
- 2 tuoretta porkkanaa pestynä, kuorittuna ja pilkottuna pieniksi palasiksi
- 2 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
- 2 ruokalusikallista raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Unohtakaa purkitetut ruuat, hankkikaa tuoreita porkkanoita ja valmistaka tätä herkullista
- Kiehauta vesi kattilassa, lisää porkkanat ja anna kiehua, kunnes ne tuntuvat haarukalla koskettaessa pehmeiltä.
- Laita porkkanat ja muutama lusikallinen vettä kattilasta kulhoon.
- Lisää parmesaani, neitsytoliiviöljy ja murskaa porkkanat haarukalla.
- Anna ruuan jäähtyä huoneenlämmössä ennen kuin tarjoilet sen vauvoille tai isoille vauvoille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.