Tommason babyporkkanat
Useimmat italialaiset äidit tekevät vauvanruuat itse. Se on helpompaa kuin luulettekaan!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 bambinolle
- 2 tuoretta porkkanaa pestynä, kuorittuna ja pilkottuna pieniksi palasiksi
- 2 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
- 2 ruokalusikallista raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Unohtakaa purkitetut ruuat, hankkikaa tuoreita porkkanoita ja valmistaka tätä herkullista
- Kiehauta vesi kattilassa, lisää porkkanat ja anna kiehua, kunnes ne tuntuvat haarukalla koskettaessa pehmeiltä.
- Laita porkkanat ja muutama lusikallinen vettä kattilasta kulhoon.
- Lisää parmesaani, neitsytoliiviöljy ja murskaa porkkanat haarukalla.
- Anna ruuan jäähtyä huoneenlämmössä ennen kuin tarjoilet sen vauvoille tai isoille vauvoille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa