Tomaattispagetti
Julkaistu
Yksinkertaista ja edullista, mutta herkullista!
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g spagettia
- 3 tuoretta tomaattia
- 4 valkosipulinkynttä
- 4 rkl oliiviöljyä
- basilikaa
Valmistusohje
Keitä pasta melkein kypsäksi ja kuutioi tomaatit. Kuumenna isossa pannussa öljyä ja paista ensin tomaatteja siinä ja lisää viipaloitu valkosipuli. Kun se alkaa saada väriä, kumoa pasta pannulle.
Paista kuumaksi, mausta silputulla basilikalla ja tarjoa lihapullien seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka