Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot
Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 tlk etanoita
- 1 dl valkoviiniä
- 1 rkl voita
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 1 valkosipulinkynsi
- yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Huuhtele etanat kylmällä vedellä.
Sulata voi pannulla.
Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.
Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.
Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa