Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.

Ainekset

  • 1 tlk etanoita
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 rkl voita
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Huuhtele etanat kylmällä vedellä.

Sulata voi pannulla.

Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.

Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.

Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!