Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.

Ainekset

  • 1 tlk etanoita
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 rkl voita
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Huuhtele etanat kylmällä vedellä.

Sulata voi pannulla.

Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.

Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.

Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.