Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot
Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 tlk etanoita
- 1 dl valkoviiniä
- 1 rkl voita
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 1 valkosipulinkynsi
- yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Huuhtele etanat kylmällä vedellä.
Sulata voi pannulla.
Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.
Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.
Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki