Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 1 tlk etanoita
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 rkl voita
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Huuhtele etanat kylmällä vedellä.

Sulata voi pannulla.

Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.

Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.

Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.

Lisää aiheesta:

Kylmä tomaattikeitto lasissaPinaattia jogurtissaMausteinen tomaattikastikeKikhernecurry riisin ja jogurtin keraTomaattikeittoSyksyiset, sienitäytteiset paprikat
EtanatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonGoGreenPääruoatSuolaiset leivonnaiset
Leivonta

Tuoreimmat aiheesta

Etanat
  • 18.02.201300:00
    Huomenta Suomi

    Grillietanat tomaatti-yrttikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Etanat valkosipuli-pastisvoissa

  • 18.02.201300:00
    Antti Vahtera

    Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lihansyöjät: Grillietanat