Tomaattinen makaronisalaatti
Kun päivälliseltä jää yli makaroneja, valmista tämä helppo salaatti. Se sopii hyvin mausteisten makkaroiden, savukalan tai grillatun kanan kanssa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 dl keitettyjä, kylmiä makaroneja
- 2 kypsää tomaattia
- ½ ruukku rucolaa
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl dijonsinappia
- suolaa ja pippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Laita makaronit kulhoon. Kuutioi tomaatit ja sekoita makaroneihin.
2. Sekoita öljy, viinietikka, sinappi, suola ja pippuri kastikkeeksi. Kääntele kastike makaroni-tomaattiseokseen persiljan kera.
3. Asettele rucolalehdet tarjoiluvadille, levitä salaatti niiden päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan