Tomaattikeitto ja basilikaa

Pinkinpunainen keitto! Loihdit sen hetkessä tarjolle sauvasekoittimen, tehosekoittimen tai monitoimikoneen avulla.

Neljälle

  • 8 dl vihanneskeittoa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400 g paseerattua tomaattia (purkista)
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kiehauta keitto tomaattisoseen, hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.

2. Soseuta keitto sileäksi.

3. Kaada kuuma keitto lämpimille lautasille, sirottele pinnalle suikaloidut basilikanlehdet ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!