Mainos
Mainos

Pinkinpunainen keitto! Loihdit sen hetkessä tarjolle sauvasekoittimen, tehosekoittimen tai monitoimikoneen avulla.

Neljälle

  • 8 dl vihanneskeittoa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400 g paseerattua tomaattia (purkista)
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kiehauta keitto tomaattisoseen, hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.

2. Soseuta keitto sileäksi.

3. Kaada kuuma keitto lämpimille lautasille, sirottele pinnalle suikaloidut basilikanlehdet ja tarjoile heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.