Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Toast sikafors kirjolohenmädillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 100 g savustettua poronpaistia
  • 2 dl vatkattua kermaa
  • 4 rkl raastettua piparjuurta
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 tl kirjolohenmätiä
  • 1 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma, raasta piparjuuri ja hienonna ruohosipuli.

2. Paloittele liha pieneksi ja sekoita monitoimikoneessa oikein pieneksi, jos haluat. Lisää piparjuuriraaste sekä vatkattu kerma, sekoita matalalla teholla. Maista ja mausta tarvittaessa.

3. Paahda leipäviipaleet kevyesti, leikkaa pois reunat. Levitä poromousse leiville, koristele nokareella mätiä sekä ruohosipulilla.

Savustettu poronpaisti ja piparjuuri ovat klassinen yhdistelmä. Tässä reseptissä ne ovat elegantteja sekä maultaan että ulkonäöltään. Tarjoile alkuruokana tai pienenä illallisena.

Lisää aiheesta:

Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadollaSikaforstoast siianmädin keraMetsästäjän lauantaivoileipäSavuporoleivätSavulohitoastit ja munakokkeliVotkalla maustettu lohipasta
ToastKananmunatonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Toast
  • 28.08.202210:00
    Katkarapuleipä

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Toscanalainen leipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin papuvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohi-katkaraputoast

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapu-muna-mäti-toast