Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Toast rapuskagen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 200 g ravunpyrstöjä
  • 1 dl majoneesia
  • ½ sitruunan mehu
  • hienonnettua tilliä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 8 viipaletta kylmäsavulohta
  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • voita
  • 40 g muikunmätiä
  • raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Valuta ravunpyrstöt kunnolla. Sekoita ne majoneesin ja sitruunamehun kanssa ja mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.

2. Laita lohiviipaleet pareittain leikkuulaudalle, niin että toinen viipale on muutama milli toisen päällä. Levitä rapuseos lohiviipaleille ja kieritä neljäksi pieneksi pyöreäksi paketiksi.

3. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja paista viipaleet kullanruskeiksi voissa. Asettele neljälle lautaselle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen. Laita lohipaketit leiville, koristele nokareella muikunmätiä, piparjuurella, sitruunalla ja tillillä.

Lisää aiheesta:

Toast Skagen ravuilla ja sitruunapippurillaToast Skagen ravunpyrstöilläMetsästäjän lauantaivoileipäSavuporoleivätTäytetyt siikapihvitLohi- ja katkarapualkupalat
RapuskagenAlkuruoatVälipalatKalaruoka

Alkuruokana tämä on ruokaisa, ja sen voi hyvin tarjoilla ennen kevyempää päivällistä. Rapuskagen sopii hyvin myös illalliseksi. Ruokalajin voi hyvin valmistella etukäteen muutamaa tuntia ennen tarjoilua, paitsi koristelun.

Tuoreimmat aiheesta

Rapuskagen
  • 3.5.08:01
    Nopeat ja helpot

    Skagen-leipäset

  • 23.12.202413:00
    Äyriäiset

    Skagen-perunapelti

  • 19.06.202414:39
    Perunat

    Bella Tablen lyttypotut ja skagen

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Toast Skagen

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin toast skagen