Timjamimarinoitua etuselkää
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672324/landscape16_9/515/290/bbe17bcad507f96e2c44c21fc5540052/uZ/934209-5526.jpg)
Julkaistu
Lihaa tulee marinoida muutama tunti, mutta itse grillaus käy nopeasti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 viipaletta mureutettua naudan etuselkää, n. 1 ½ cm paksuja
Marinadi
- 1 ½ dl rapsiöljyä
- ¼ dl kiinalaista soijaa
- 1 tl timjamia
- 1 maustemitta mustapippuria
Salaatti
- 12 keitettyä perunoita, lohkottuina
- 1 dl oliivi- tai rapsiöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- 1-2 tl kirveliä
- 1 tl rakuunaa
- 1 tl basilikaa
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi. Laita lihat muovipussiin ja kaada mukaan marinadi. Sulje muovipussi ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.
2. Sekoita salaattikastike ja kääntele mukaan perunat.
3. Valuta lihat, grillaa viipaleita 3-4 minuuttia molemmin puolin.
4. Tarjoile salaatin sekä halutessasi grillattujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka