Timjamimarinoitua etuselkää

Lihaa tulee marinoida muutama tunti, mutta itse grillaus käy nopeasti.

Neljälle

  • 4 viipaletta mureutettua naudan etuselkää, n. 1 ½ cm paksuja

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • ¼ dl kiinalaista soijaa
  • 1 tl timjamia
  • 1 maustemitta mustapippuria

Salaatti

  • 12 keitettyä perunoita, lohkottuina
  • 1 dl oliivi- tai rapsiöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1-2 tl kirveliä
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl basilikaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi. Laita lihat muovipussiin ja kaada mukaan marinadi. Sulje muovipussi ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.

2. Sekoita salaattikastike ja kääntele mukaan perunat.

3. Valuta lihat, grillaa viipaleita 3-4 minuuttia molemmin puolin.

4. Tarjoile salaatin sekä halutessasi grillattujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja