Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tillintuoksuiset kaviaarisilakat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on iki-ihana silakkaresepti, johon ei kyllästy koskaan. Ruoka voidaan tarjoilla lämpimänä tai kylmänä.

6-8 hengelle

  • 1 kg silakkafileitä
  • 180 g tuubikaviaaria
  • ("Kallen kaviaaria")
  • 2 munankeltuaista
  • 3 dl vatkattua kermaa
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • 1 nippu ruohosipulia silputtuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin, lihapuoli siis ylös. Sekoita keskenään tuubikaviaari, yksi munankeltuainen, puolet tillisilpusta ja vähän vatkattua kermaa. Tahnan pitää olla aika paksua. Laita nokare kaviaaritahnaa fileille ja kääri ne rullalle. Asettele rullat tiheään ja tiiviisti voideltuun uunivuokaan.

2. Sekoita toinen munankeltuainen ja loppu tillisilppu sekä ruohosipulisilppu kermaan. Sekoita joukkoon vielä täyte, jos sitä jäi yli. Levitä kermaseos silakkarullien päälle. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

MätitahnasilakatSilakkagratiinia chililläSäilötyt silakkapihvitKesägratiini silakoista ja mätitahnastaEmännän maukkaat mätitahnasilakatKirpeät silakat
UunisilakkaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunisilakka
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Juhannuksen rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Talon rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Silakat tomaattimehussa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Saaristolaissilakat