Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Teriyaki-kanavartaat, grillattua kasvis-nuudelisalaattia ja teriyaki-korianteri-jogurttikastike

8:31Makujen aamu: Teriyaki-kanavartaat ja grillattua nuudelia
Julkaistu 15.06.2018 07:15

MTV LIFESTYLE

Neljä annosta

  • varrastikkuja
  • 400 g broilerin sisäfileitä
  • 1,5 dl Teriyaki- kastiketta (Kikkoman)
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 punainen chilipalko hienonnettuna
  • ½ limetin mehu
  • seesaminsiemeniä

Nuudelit

  • 160 g nuudeleita
  • 1 paprika
  • 2-3 vartta kevätsipulia
  • 1 parsakaali
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • ripaus suolaa

Jogurttikastike

  • 2 dl paksua maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl Teriyaki- kastiketta
  • ½ limetin mehu
  • 1 dl tuoretta korianteria
  • ripaukset suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Laita varrastikut likoamaan. Laita broilerin sisäfileet laakeaan astiaan. Sekoita pienessä kulhossa teriyaki- kastike, chili ja limetin mehu. Kaada marinadi fileiden päälle ja kääntele maut hyvin sekaisin. Jätä maustumaan. Laita nuudelit likoamaan kädenlämpöiseen veteen. Valuta ne lävikössä kun ne ovat pehmeitä. Suikaloi paprika, hienonna kevätsipuli ja paloittele parsakaali. Sekoita valutettujen nuudeleiden ja kasvisten joukkoon kulhossa seesamiöljy ja suola. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja jätä tekeytymään.

Makujen aamu -ohjelmassa Teresa Välimäki valmisti herkullisia broilerivartaita, jotka saavat makuna helposta marinadista. Broilerivartaat tarjoillaan valurautapannussa grillattujen nuudeleiden ja raikkaan jogurttikastikkeen kera.

Pujota broilerinsisäfileet varrastikkuihin ja grillaa ne kypsiksi. Viimeistele seesaminsiemenillä. Kaada kasvis-nuudeliseos valurautapannuun ja grillaa ne pannussa kuumiksi. Tarjoile vartaat nuudelien ja kasvisten sekä kastikkeen kera.

makujenaamu_broilerivartaatMTV

Lisää aiheesta:

Broileriwokki bambunversojen ja maapähkinöiden keraVietnamilainen nuudelisalaattiWokattuja vihanneksia tofun ja nuudeleiden keraNaudanlihaa ja nuudeleitaHalstrattu kanaleike Ruby Tuesday, Ranch-salaattia, vesimelonia ja fetaaAlkuruokasalaatti kanalla ja sweet chili -kastikkeella
Huomenta SuomiMakujen aamuTeresa VälimäkiBroileriGrillausPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Huomenta Suomi
  • 15.11.06:00
    Makeat letut

    Mäkisen mummon Prätsykät

  • 15.11.06:00
    Jauhelihapata

    Italianpata

  • 15.11.06:00
    Nopeat ja helpot

    Helpot valkosipulileivät tortillaletuista

  • 15.11.06:00
    Nopeat ja helpot

    Shopska-salaatti

  • 7.11.08:23
    Torttu

    Suolaiset joulutortut fetavaahdolla