Tee kanelin, kardemumman ja tähtianiksen kanssa on mausteinen ja maukas vaihtoehto niille, jotka eivät halua juoda alkoholia glögijuhlissa. Tähtianis lisätään vasta tarjoillessa, koska siitä irtoaa nopeasti paljon vahvaa makua.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l tavallista teetä
- 4 kanelitankoa
- 12 kardemumman siementä
- 4 tähtianista
- 4 appelsiiniviipaletta
Tarjoiluun
- kidesokeritikkuja
Valmistusohje
1. Valmista tee suuressa kannussa. Lisää kaikki mausteet paitsi tähtianis kuumaan teehen, anna maustua 5 minuuttia. Poista mausteet.
2. Kaada tee hienoihin laseihin, koristele tähtianiksella ja appelsiinilla. Tarjoile sokerin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.