Mainos
Mainos

Nämä sahramipullat täytetään mantelimassalla ja rusinoilla. Paista ne paperivuoissa niin ne säilyttävät muotonsa ja täytteensä.

50 kpl

  • 150 g margariinia, sulatettua
  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa
  • 0,5-1 g sahramia
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 13-14 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 100 g mantelimassaa, karkeasti raastettuna
  • 2 pss kakuntäytettä
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

1. Kuumenna margariini ja maito kädenlämpöiseksi.

2. Liuota nesteeseen hiiva sekä sahrami, lisää muna, suola ja sokeri.

3. Lisää jauhoja kunnes saat notkean taikinan. Kohota 30 minuuttia.

4. Työstä taikinaa kevyesti jauhotetulla alustalla. Jaa se kahteen osaan ja kaulitse pitkulaisiksi levyiksi.

5. Levitä täyte levyille, kääri kokoon ja leikkaa 3 cm leveiksi paloiksi, jotka laitat leikkauspinta ylöspäin paperivuokiin. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

6. Kohota pullia 20 minuuttia. Penslaa munalla ja paista uunin keskitasolla 6-8 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.