Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt sahramipullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä sahramipullat täytetään mantelimassalla ja rusinoilla. Paista ne paperivuoissa niin ne säilyttävät muotonsa ja täytteensä.

50 kpl

  • 150 g margariinia, sulatettua
  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa
  • 0,5-1 g sahramia
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 13-14 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 100 g mantelimassaa, karkeasti raastettuna
  • 2 pss kakuntäytettä
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

1. Kuumenna margariini ja maito kädenlämpöiseksi.

2. Liuota nesteeseen hiiva sekä sahrami, lisää muna, suola ja sokeri.

3. Lisää jauhoja kunnes saat notkean taikinan. Kohota 30 minuuttia.

4. Työstä taikinaa kevyesti jauhotetulla alustalla. Jaa se kahteen osaan ja kaulitse pitkulaisiksi levyiksi.

5. Levitä täyte levyille, kääri kokoon ja leikkaa 3 cm leveiksi paloiksi, jotka laitat leikkauspinta ylöspäin paperivuokiin. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

6. Kohota pullia 20 minuuttia. Penslaa munalla ja paista uunin keskitasolla 6-8 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Kauniit omenapitkotViineripullatPomeranssileipäMantelipalmikkoAamiaissämpylätSahramipullat rahkasta
PullatPääsiäinenJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pullat
  • 28.2.09:00
    Laskiaispullat

    Paras pullataikina ja porkkanakakku-laskiaispullat

  • 21.2.16:45
    Laskiaispullat

    Julianan laskiaispullatäyte eli suolakaramellitäyte

  • 11.02.202209:37
    Laskiaispullat

    Laskiaispullat: Yhdeksän eri täytettä

  • 25.10.201807:45
    Heidi Leipoo

    Heidi leipoo: Spektri-pullat

  • 26.09.201808:53
    Hellapoliisi

    Omenainen bostonkakku