Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt persiljakampelat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kampelafileitä on hyvää pitää aina kotona pakastimessa. Tässä kampeloille mukava resepti nopeasti valmistuvaan ruokaan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 600 g kampelafileitä
  • 200 g herkkusieniä silputtuna
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 2,5 rkl vehnäjauhoa
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 dl kalalientä
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Suolaa fileet ja levitä ne työlaudalle. Sekoita sieni- ja persiljasilppu ja nosta ruokalusikallinen jokaiselle fileelle. Kääri rullalle ja aseta ne tiiviisti matalaan pataan. Ripota pinnalle loput hakkeesta. Höylää vähän kylmää voita pinnalle ja keitä fileitä hiljaa 10 minuuttia.

2. Kuullota voi ja jauho pannulla, lisää kerma ja kalaliemi, mausta ja sekoita joukkoon persiljasilppua. Kaada kastike kalojen päälle ja tarjoile.

Lisää aiheesta:

Kampelaa appelsiinikastikkeessaKylmä kampela sitruunakastikkeessaKampelakääryleet sienitäytteelläTurskakääröt mätikastikkeessaKampelaa äyriäisten kanssaLohi ja vihreä voikastike
KampelaaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista punakampelaa ja kermassa keitettyä purjoa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Piikkikampelaa hollandaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kampelafileitä simpukoilla ja sahramikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kampelaa appelsiinikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Punakampelakääryleet vihanneskastikkeella