Täytetyt persiljakampelat
Kampelafileitä on hyvää pitää aina kotona pakastimessa. Tässä kampeloille mukava resepti nopeasti valmistuvaan ruokaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 600 g kampelafileitä
- 200 g herkkusieniä silputtuna
- 1 nippu persiljaa silputtuna
- suolaa
Kastike
- 2 rkl voita
- 2,5 rkl vehnäjauhoa
- 2 dl kahvikermaa
- 1 dl kalalientä
- suolaa ja pippuria
- persiljaa
Valmistusohje
1. Suolaa fileet ja levitä ne työlaudalle. Sekoita sieni- ja persiljasilppu ja nosta ruokalusikallinen jokaiselle fileelle. Kääri rullalle ja aseta ne tiiviisti matalaan pataan. Ripota pinnalle loput hakkeesta. Höylää vähän kylmää voita pinnalle ja keitä fileitä hiljaa 10 minuuttia.
2. Kuullota voi ja jauho pannulla, lisää kerma ja kalaliemi, mausta ja sekoita joukkoon persiljasilppua. Kaada kastike kalojen päälle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti