Täytetyt munanpuolikkaat

Munanpuolikkaat sopivat kevään juhliin pieneksi suolaiseksi. Ne on helppo valmistaa ja katoavat taatusti parempiin suihin.

Ainekset

  • 5 keitettyä munaa
  • ¾ dl tillimajoneesia tai muuta majoneesia
  • ½ dl tilliä silputtuna
  • 1 dl valutettuja katkarapuja suolaliemessä
  • limepippuria myllystä

Koristeluun

  • 10-20 katkarapua

Valmistusohje

Keitä munat ja jäähdytä.

Puolita munat ja poista keltuaiset varovasti kulhoon.

Sekoita keltuaisten joukkoon tillimajoneesi, silputtua tilliä, valutetut katkaravut hienonnettuna ja limepippuria myllystä.

Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin keltuaisten paikalle ja koristele katkaravuilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja