Täytetyt letut
Nämä letut täytetään pinaatilla, juustolla ja kinkulla. Hyvä iltaruoka, jonka voit valmistaa etukäteen ja sitten gratinoida. Käytännöllistä.
Neljälle
- 2 kananmunaa
- 8 dl maitoa
- noin 4 dl vehnäjauhoja
- suolaa
Täyte
- 1 pkt sulatettua pinaattia
- noin 200 g keittokinkkua, ohuina viipaleina
- 150 g juustoa
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta ja jauhot. Vatkaa mukaan munat, loput maidosta ja suola.
2. Paista pieniä lettuja, jaa ne neljään pinoon.
3. Lado vuorotellen lettuja, pinaattia, kinkkua ja ohuita juustoviipaleita, laita pinot uunivadille.
4. Raasta päälle hieman juustoa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike