Täytetyt letut
Nämä letut täytetään pinaatilla, juustolla ja kinkulla. Hyvä iltaruoka, jonka voit valmistaa etukäteen ja sitten gratinoida. Käytännöllistä.
Neljälle
- 2 kananmunaa
- 8 dl maitoa
- noin 4 dl vehnäjauhoja
- suolaa
Täyte
- 1 pkt sulatettua pinaattia
- noin 200 g keittokinkkua, ohuina viipaleina
- 150 g juustoa
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta ja jauhot. Vatkaa mukaan munat, loput maidosta ja suola.
2. Paista pieniä lettuja, jaa ne neljään pinoon.
3. Lado vuorotellen lettuja, pinaattia, kinkkua ja ohuita juustoviipaleita, laita pinot uunivadille.
4. Raasta päälle hieman juustoa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti