Täytetyt letut

Nämä letut täytetään pinaatilla, juustolla ja kinkulla. Hyvä iltaruoka, jonka voit valmistaa etukäteen ja sitten gratinoida. Käytännöllistä.

Neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 8 dl maitoa
  • noin 4 dl vehnäjauhoja
  • suolaa

Täyte

  • 1 pkt sulatettua pinaattia
  • noin 200 g keittokinkkua, ohuina viipaleina
  • 150 g juustoa
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta ja jauhot. Vatkaa mukaan munat, loput maidosta ja suola.

2. Paista pieniä lettuja, jaa ne neljään pinoon.

3. Lado vuorotellen lettuja, pinaattia, kinkkua ja ohuita juustoviipaleita, laita pinot uunivadille.

4. Raasta päälle hieman juustoa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!