Täytetyt letut

Nämä letut täytetään pinaatilla, juustolla ja kinkulla. Hyvä iltaruoka, jonka voit valmistaa etukäteen ja sitten gratinoida. Käytännöllistä.

Neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 8 dl maitoa
  • noin 4 dl vehnäjauhoja
  • suolaa

Täyte

  • 1 pkt sulatettua pinaattia
  • noin 200 g keittokinkkua, ohuina viipaleina
  • 150 g juustoa
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta ja jauhot. Vatkaa mukaan munat, loput maidosta ja suola.

2. Paista pieniä lettuja, jaa ne neljään pinoon.

3. Lado vuorotellen lettuja, pinaattia, kinkkua ja ohuita juustoviipaleita, laita pinot uunivadille.

4. Raasta päälle hieman juustoa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.