Täytetyt grilliperunat
Julkaistu
Sami Garamin perunareseptit ovat taattua herkkua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 rosamundaa
- 100 g tuorejuustoa
- 8 valkosipulinkynttä
- 2 tomaattia
- tuoretta oreganoa
- foliota
Valmistusohje
Koverra kuhunkin perunaan kuoppa ja pudota sinne kokonainen valkosipulinkynsi. Sekoita tuorejuusto, leikattua tomaattia, chiliä ja oreganoa keskenään. Täytä perunoissa olevat aukot juustolla ja peitä perunat foliolla. Kypsennä grillissä noin kolme varttia, kunnes perunat ovat pehmenneet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka