Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt broilerifileet pinaattipedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on sekä herkullinen lämminruoka että mukava noutopöytälaji. Resepti on helppo myös tarvittaessa tuplata.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 800 g broilerinfileitä
  • 200 g vasikanjauhelihaa
  • 1 muna
  • 1 rkl sipulisilppua
  • 1 tl tuoretta oreganoa
  • 1 tl tuoretta timjamia
  • 1 tl tuoretta basilikaa
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja valkopippuria
  • 600 g tuoretta pinaattia
  • 2 tl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori sipuli ja silppua 1 rkl hienoksi. Paista sipulisilppu kullanruskeaksi voissa. Silppua mausteyrtit hienoksi. Sekoita jauhelihaan muna, yrtit ja sipulisilppu sekä suolaa ja pippuria.

2. Leikkaa jokaiseen broilerifileeseen syvä viilto toiselta sivulta, mutta niin, että toinen sivu pysyy kiinni. Avaa fileet kuin kirja, painele työlaudalla fileitä litteämmiksi ja nuiji niitä hieman ohuemmiksi. Jaa murekeseos fileille ja kääri ne rullalle. Sido paistolangalla tai kiinnitä cocktailtikuilla. Paista kääryleitä voissa pannulla kauttaaltaan kauniinvärisiksi ja jälkikypsytä uunissa noin 20 minuuttia. Ota uunista ja kääri alumiinifolioon tasaantumaan.

3. Paista pinaatinlehtiä kuumassa öljyssä pannulla jonkin aikaa ja siirrä ne lämmitetylle tarjoiluvadille. Leikkaa broilerikääryleet viipaleiksi ja asettele pinaattipedille.

Lisää aiheesta:

Broileri-pot-au-feu krutonkien keraLiharullaMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinUlkofileesalaattia ja friteerattuja sipulinrenkaitaValkosipulisilavoitu lampaanfileeValkosipulibroileri kantarellien kera
Täytetty broileriGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty broileri
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Mureketäytteinen broileri

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maustettu kokonainen broileri á la Alex

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Broileria paistopussissa persiljan ja sitruunan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetty broileri syyrialaisittain

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maustettu kokonainen broileri