Täytettyä turskafileetä remouladekastikkeella
Maukasta ja tyylikästä.
Neljälle
- 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
- 1 iso porkkana, raastettuna
- 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
- 2 rkl ranskankermaa
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
Paneeraus
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta pippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 1 ½ dl korppujauhoja
Kastike
- 1 ½ dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 ½ rkl kurkkurelissiä
- 1 rkl kapriksia
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 tl rakuunaa
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.
2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.
3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.
4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.
5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan