Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytettyä turskafileetä remouladekastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukasta ja tyylikästä.

Neljälle

  • 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
  • 1 iso porkkana, raastettuna
  • 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia

Paneeraus

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta pippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 1 ½ dl korppujauhoja

Kastike

  • 1 ½ dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 ½ rkl kurkkurelissiä
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.

2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.

3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.

4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.

5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.

Lisää aiheesta:

LohivoileipäVillin lännen kanaa perunasalaatillaSäilötyt silakkapihvitPaprikaleikeTäytettyä broileria persialaisen riisin keraYlelliset crêpesit sianliha-purjotäytteellä
TurskaaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskafileetä ja katkarapuja foliossa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskaa inkiväärin ja soijan kanssa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Koketorsk - turskaa norjalaiseen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista turskaa persiljakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Keitetty turskanselkä, katkarapuja ja tilliä