Maukasta ja tyylikästä.
Neljälle
- 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
- 1 iso porkkana, raastettuna
- 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
- 2 rkl ranskankermaa
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
Paneeraus
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta pippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 1 ½ dl korppujauhoja
Kastike
- 1 ½ dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 ½ rkl kurkkurelissiä
- 1 rkl kapriksia
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 tl rakuunaa
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.
2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.
3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.
4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.
5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.