Täytettyä turskafileetä remouladekastikkeella

Maukasta ja tyylikästä.

Neljälle

  • 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
  • 1 iso porkkana, raastettuna
  • 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia

Paneeraus

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta pippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 1 ½ dl korppujauhoja

Kastike

  • 1 ½ dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 ½ rkl kurkkurelissiä
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.

2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.

3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.

4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.

5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja