Täytettyä turskafileetä remouladekastikkeella

Maukasta ja tyylikästä.

Neljälle

  • 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
  • 1 iso porkkana, raastettuna
  • 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia

Paneeraus

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta pippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 1 ½ dl korppujauhoja

Kastike

  • 1 ½ dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 ½ rkl kurkkurelissiä
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.

2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.

3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.

4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.

5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!