Täytettyä salamia

Salamin voit korvata meetvurstilla. Täytä viipaleet hedelmäisellä majoneesisalaatilla ja tarjoile kauniina osana voileipäpöytää.

20 kpl

  • 20 viipaletta salamia

Täyte

  • 1 lohko juuriselleriä, n. 200 g, karkeasti raastettuna
  • 3 omenaa, pieninä kuutioina
  • 1 prk persikoita, n. 400 g, pieninä kuutioina
  • 1 dl majoneesia
  • 1 ½ dl kermaviiliä
  • 2 tl dijonsinappia
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi, kermaviili ja sinappi. Mausta mustapippurilla. Kääntele mukaan selleri ja hedelmät.

2. Laita makkaraviipaleelle nokare täytettä, taittele tuutiksi ja laita vadille, toista kaikkien salamien kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja