Mainos
Mainos

Tämä vanha kunnon ravintolaklassikko maistuu varmasti ja on kaikenlisäksi helppo valmistaa. Tarjoa lisänä punaviinilientä, keitettyjä kasviksia ja vaikkapa perunagratiinia.

4 annosta

  • 4 valmiiksi leikattua pihviä, à 160 g
  • 2 rkl voita paistamiseen

Täyte

  • 1 hienonnettu salottisipuli
  • 2 rkl dijoninsinappia
  • 1 rkl tavallista sinappia
  • 1 rkl piparjuuriraastetta
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 munankeltuainen

Liemi

  • 1 rkl voita
  • tilkka punaviiniä

Tarjoiluun

  • perunagratiinia
  • keitettyjä kasviksia

Valmistusohje

1. Pane pihvit pakastepussiin tai taitetun muovikelmun väliin ja nuiji ne noin 2-3 mm:n paksuisiksi.

2. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Jaa täyte tasaisesti pihveille ja taita pihvit keskeltä kahtia.

3. Puskista paistinpannulla voi ja paista pihvejä voimakkaalla lämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Lisää paistinpannulle ruokalusikallinen voita ja tilkka punaviiniä ja kaada liemi pihvien päälle.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.