Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetty pihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 annosta

  • 4 valmiiksi leikattua pihviä, à 160 g
  • 2 rkl voita paistamiseen

Täyte

  • 1 hienonnettu salottisipuli
  • 2 rkl dijoninsinappia
  • 1 rkl tavallista sinappia
  • 1 rkl piparjuuriraastetta
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 munankeltuainen

Liemi

  • 1 rkl voita
  • tilkka punaviiniä

Tarjoiluun

  • perunagratiinia
  • keitettyjä kasviksia

Valmistusohje

1. Pane pihvit pakastepussiin tai taitetun muovikelmun väliin ja nuiji ne noin 2-3 mm:n paksuisiksi.

2. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Jaa täyte tasaisesti pihveille ja taita pihvit keskeltä kahtia.

3. Puskista paistinpannulla voi ja paista pihvejä voimakkaalla lämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Lisää paistinpannulle ruokalusikallinen voita ja tilkka punaviiniä ja kaada liemi pihvien päälle.

Tämä vanha kunnon ravintolaklassikko maistuu varmasti ja on kaikenlisäksi helppo valmistaa. Tarjoa lisänä punaviinilientä, keitettyjä kasviksia ja vaikkapa perunagratiinia.

Lisää aiheesta:

Silakkagratiinia chililläIso LindströminpihviPippuripihvit konjakkikastikkeessaMehevät täytetyt jauhelihapihvitTäytetyt jauhelihapihvitRaakapihviä lisukkeilla
NaudanlihapihviGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko