Täytetty, gratinoitu kassler
Kassler on suosittua ja kevyttä ruokaa. Jos sen täyttää, siitä tulee heti hieman juhlavampaa. Tässä reseptissä on myös tärkeää, miten asettele kasslerin vuokaan, jotta annoksista tulee kauniita. Tarjoile perunamuusin kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g luutonta kassleria
- 1 ½ rkl sinappia
- 60 g raejuustoa
- ½ tl rakuunaa
- 4 viipaletta ananasta (160 g)
- 1 iso tomaatti
- 20 g voimakkaanmakuista juustoraastetta
- 4-5 keitettyä perunaa, 400 g
- suikaloitua paprikaa
- persiljaa
Valmistusohje
1. Laita perunat kiehumaan. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Viipaloi kassler 16 ohueksi siivuksi ja laita ne uuninkestävään vuokaan, kolme ja kolme ympyräksi.
2. Laita kasslerviipaleiden yhdelle reunalle viipaloitua tomaattia, toiselle ananasrengas. Mausta raejuusto sinapilla ja rakuunalla ja laita nokare joka annoksen keskelle. Laita loput neljä kasslerviipaletta päälle ”hatuksi”. Ripottele päälle juustoraastetta.
3. Gratinoi uunin keskitasolla 10-12 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja kaikki ainekset täysin kuumentuneet. Muussaa vastakeitetyt perunat suoraan lautasille, koristele paprikasuikaleilla ja hienonnetulla persiljalla ja tarjoile kassler suoraan vuoasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan