Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetty, gratinoitu kassler

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 400 g luutonta kassleria
  • 1 ½ rkl sinappia
  • 60 g raejuustoa
  • ½ tl rakuunaa
  • 4 viipaletta ananasta (160 g)
  • 1 iso tomaatti
  • 20 g voimakkaanmakuista juustoraastetta
  • 4-5 keitettyä perunaa, 400 g
  • suikaloitua paprikaa
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Laita perunat kiehumaan. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Viipaloi kassler 16 ohueksi siivuksi ja laita ne uuninkestävään vuokaan, kolme ja kolme ympyräksi.

2. Laita kasslerviipaleiden yhdelle reunalle viipaloitua tomaattia, toiselle ananasrengas. Mausta raejuusto sinapilla ja rakuunalla ja laita nokare joka annoksen keskelle. Laita loput neljä kasslerviipaletta päälle ”hatuksi”. Ripottele päälle juustoraastetta.

3. Gratinoi uunin keskitasolla 10-12 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja kaikki ainekset täysin kuumentuneet. Muussaa vastakeitetyt perunat suoraan lautasille, koristele paprikasuikaleilla ja hienonnetulla persiljalla ja tarjoile kassler suoraan vuoasta.

Lisää aiheesta:

Voitaikinalastut anjoviksella, sipulilla ja paprikallaPerunapaistos lenkkimakkaran kanssaGratinoitu omenakassler homejuustokastikkeessaCarpaccio tortillakoristeellaYrttikassleri ja maissisalaattiJuuresgratiini pekonilla
Gratinoitu kasslerGluteenitonPääruoatLiharuoka

Kassler on suosittua ja kevyttä ruokaa. Jos sen täyttää, siitä tulee heti hieman juhlavampaa. Tässä reseptissä on myös tärkeää, miten asettele kasslerin vuokaan, jotta annoksista tulee kauniita. Tarjoile perunamuusin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Gratinoitu kassler
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kassler Florentine

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gratinoitu omenakassler homejuustokastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sienigratinoitua sianniskaa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Korvasienikastikkeella gratinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Täytetty, gratinoitu kassler