Täydellinen munakas Kari Aihisen tapaan
Julkaistu
Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille. Yksi resepteistä oli Kari Aihisen loihtima täydellinen munakas.
Munakas
- 3 kananmunaa
- 1 dl kermaa
- Suolaa
- Mustapippuria
- Tomaattia
- Juustoraastetta
- Kinkkua
- Persiljaa
- Basilikaa
Paistamiseen
- Voita
Valmistusohje
Täydellinen munakas valmistuu näin:
- Sekoita kananmunat ja kerma keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sulata pannulla voinokare, kaada munakasmassa pannulle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä . Kun munakas on hieman hyytynyt, ripottele päälle kuutioitua tomaattia, kinkkusuikaleita sekä juustoraastetta.
- Revi päälle vielä persiljan ja basilikan lehtiä. Halutessasi voit taittaa munakkaan keskeltä.
Katso lisää Kaappaus keittiössä -ohjelman reseptejä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan