Tattilautanen

Tämä Tattilautas-idea esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 1.1.2009.

Ainekset

  • 250 g hyviä tuoreita tatteja
  • 1 sitruuna
  • 1 dl oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Lehtipersiljaa
  • 50 g Castelmagno juustoa tai muuta voimakasta, kypsytettyä juustoa, ikääntynyt Parmesan käy myös

Valmistusohje

1. Putsaa tatit ja irroita lakit.

2. Viipaloi lakit aivan ohuiksi siivuiksi.

3. Laita tattiviipaleet lautaselle ohuelti ja mausta sitruunanmehulla, oliiviöljyllä ja hippusella suolaa. Murenna päälle juusto ja hienonna lehtipersilja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.