Taskuraputäytetyt tortillat

Taskuravuin täytetyt tortillat sopivat niin juhlaan kuin piknikkoriin; miksei myös juhlavaksi lounaaksi töihin mukaanotettavaksi!

Neljälle

  • 1 prk taskurapuja
  • 2 cm kurkkua
  • 1 tomaatti
  • ½ tl hienonnettua minttua
  • 2 kevätsipulia
  • 2 rkl maissia
  • 1 rkl majoneesia
  • 1 tl hienonnettua punaista chiliä
  • 1 tl tuoretta korianteria
  • 1 tl puristettua limemehua
  • 2 rkl crème fraichea (ranskankermaa)
  • 1 maustemitta jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • pehmeitä tortilloja

Koristeeksi

  • hienonnettua punaista ja vihreää paprikaa
  • kirsikkatomaatteja
  • ruohosipulinvarsia

Valmistusohje

1. Hienonna kurkku. Kuori tomaatit, poista siemenet ja kuutioi. Hienonna kevätsipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

2. Sekoita taskuravut sekä kurkku, tomaatti, kevätsipuli, chili ja maissi. Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään ja lisää rapuseokseen. Mausta mintulla, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla sekä limemehulla.

3. Levitä taskurapuseos tortillojen päälle ja kääri rullalle. Asettele rullat sauma alaspäin vadille ja peitä muovikelmulla. Laita kylmään tekeytymään. Leikkaa paloiksi ennen tarjoilua. Koristele hienonnetulla paprikalla, halkaistuilla kirsikkatomaateilla sekä ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja