Taskurapupasteijat
Valmiita voitaikinapasteijoita on pakastimessa paistamista vaille valmiina. Täyte lisätään lämpimiin pasteijoihin kiehuvankuumana ja tarjoillaan heti, etteivät pasteijat sitkisty.
8 pasteijaa
- 8 pakastepasteijaa
Täyte
- 1 prk taskurapua
- 100 g herkkusieniä siivuina
- 1 pieni prk parsaa
- 2 rkl voita
- 3 rkl vehnäjauhoa
- 3 dl kalalientä
- ½ dl tillisilppua
- 1 dl ranskankermaa
Valmistusohje
1. Sulata ja paista pasteijat.
2. Valuta taskurapu. Paista sieniä voissa 5 minuuttia, ripottele päälle jauho ja lisää liemi. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.
3. Kääntele joukkoon tilisilppu, taskurapu ja puolet parsoista paloina. Lisää sekaan ranskankerma ja keitä 5 minuuttia.
4. Täytä lämpimät pasteijat muhennoksella ja koristele parsalla sekä tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen