Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4:lle hengelle
- 200 g vihreitä ja mustia kivettömiä oliiveja
- 2-3 anjovisfilettä
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl sitruunamehua
- suolaa
- valkopippuria
- n. 1 dl oliiviöljyä
- paahtoleipää
Valmistusohje
Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa. Tarkista maku. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!