Tapenade toast
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4:lle hengelle
- 200 g vihreitä ja mustia kivettömiä oliiveja
- 2-3 anjovisfilettä
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl sitruunamehua
- suolaa
- valkopippuria
- n. 1 dl oliiviöljyä
- paahtoleipää
Valmistusohje
Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa. Tarkista maku. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut