Tapenade-alkupalat
Julkaistu
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- vaaleaa vuokaleipää
- 250 g kivettömiä mustia oliiveja
- 50 g kapriksia
- 4 valkosipulinkynttä
- 4 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria
- rucolaa
- ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje
Laita oliivit, valkosipulit ja kaprikset monitoimikoneeseen (voit myös käyttää sauvasekoitinta) ja lisää koneen käydessä oliiviöljy. Mausta pippurilla.
Levitä leipäviipaleille tapenadea ja koristele ilmakuivatulla kinkulla ja rucolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria