Talviglögi
Julkaistu
Tämä on hyvä lämmike keskellä talvea. Tarjoile virkistävän ulkoilun jälkeen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
n. 8 lasilliseen
- 2 appelsiinia
- 5 dl vettä
- 2 kanelitankoa
- 10 mausteneilikkaa
- 1 pala pomeranssinkuorta
- 1 pullo yksinkertaista punaviiniä
- 3 dl mustaherukkamehua
- 3 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki paitsi appelsiinit kattilassa. Peitä kannella ja anna maustua muutama tunti, tai mielellään yön yli.
2. Siivilöi mausteet pois ja kuumenna glögi, mutta älä keitä.
3. Viipaloi appelsiinit. Lisää glögiin ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti