Talviglögi
Julkaistu
Tämä on hyvä lämmike keskellä talvea. Tarjoile virkistävän ulkoilun jälkeen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
n. 8 lasilliseen
- 2 appelsiinia
- 5 dl vettä
- 2 kanelitankoa
- 10 mausteneilikkaa
- 1 pala pomeranssinkuorta
- 1 pullo yksinkertaista punaviiniä
- 3 dl mustaherukkamehua
- 3 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki paitsi appelsiinit kattilassa. Peitä kannella ja anna maustua muutama tunti, tai mielellään yön yli.
2. Siivilöi mausteet pois ja kuumenna glögi, mutta älä keitä.
3. Viipaloi appelsiinit. Lisää glögiin ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan