Mainos
Mainos

Laatikko, jonka seuraan kuuluvat ehdottomasti näkkileipä ja yksi olut.

Neljälle

  • 10 perunaa viipaleina
  • 2 sipulia viipaleina
  • 3 dl kermaa
  • 1,5 dl tuubikaviaaria
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • suolaa ja pippuria
  • korppujauhoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado peruna- ja sipuliviipaleita kerroksittain uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi.

2. Vatkaa yhteen kerma, kaviaari ja tillisilppu ja kaada vuokaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa.

3. Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.