Talon kaviaarilaatikko

Laatikko, jonka seuraan kuuluvat ehdottomasti näkkileipä ja yksi olut.

Neljälle

  • 10 perunaa viipaleina
  • 2 sipulia viipaleina
  • 3 dl kermaa
  • 1,5 dl tuubikaviaaria
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • suolaa ja pippuria
  • korppujauhoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado peruna- ja sipuliviipaleita kerroksittain uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi.

2. Vatkaa yhteen kerma, kaviaari ja tillisilppu ja kaada vuokaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa.

3. Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja