Talon kaviaarilaatikko

Laatikko, jonka seuraan kuuluvat ehdottomasti näkkileipä ja yksi olut.

Neljälle

  • 10 perunaa viipaleina
  • 2 sipulia viipaleina
  • 3 dl kermaa
  • 1,5 dl tuubikaviaaria
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • suolaa ja pippuria
  • korppujauhoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado peruna- ja sipuliviipaleita kerroksittain uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi.

2. Vatkaa yhteen kerma, kaviaari ja tillisilppu ja kaada vuokaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa.

3. Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!