Laatikko, jonka seuraan kuuluvat ehdottomasti näkkileipä ja yksi olut.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 10 perunaa viipaleina
- 2 sipulia viipaleina
- 3 dl kermaa
- 1,5 dl tuubikaviaaria
- 1 nippu tilliä silputtuna
- suolaa ja pippuria
- korppujauhoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado peruna- ja sipuliviipaleita kerroksittain uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi.
2. Vatkaa yhteen kerma, kaviaari ja tillisilppu ja kaada vuokaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa.
3. Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.