Talon kaviaarilaatikko
Julkaistu
Laatikko, jonka seuraan kuuluvat ehdottomasti näkkileipä ja yksi olut.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 10 perunaa viipaleina
- 2 sipulia viipaleina
- 3 dl kermaa
- 1,5 dl tuubikaviaaria
- 1 nippu tilliä silputtuna
- suolaa ja pippuria
- korppujauhoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado peruna- ja sipuliviipaleita kerroksittain uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi.
2. Vatkaa yhteen kerma, kaviaari ja tillisilppu ja kaada vuokaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa.
3. Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa