Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Taimenta, porkkana-parsapasta ja basilikapesto

Julkaistu 25.10.2016 13:55

MTV LIFESTYLE

2 annosta

  • 400 g taimenfilettä
  • 2 porkkanaa
  • 1 puntti vihreää parsaa
  • ½ sitruuna
  • ½ dl Extra virgin -oliiviöljyä
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl parmesanjuustoa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Paista taimenfileet pannulla oliiviöljyssä vain toiselta puolelta. Jätä fileet mehevän puolikypsäksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Höyrytä parsat ja porkkanat kypsiksi. Leikkaa parsat pieniksi paloiksi ja tee porkkanoista ohutta nauhaa, joka on ikään kuin pastaa.

Aja basilika, paahdetut pinjansiemenet, parmesanjuusto ja oliiviöljy tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.

Kokoa annos lautaselle. Nauti!

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu herkullinen ja ennen kaikkea terveellinen ateria. Lohikalojen rasva tekee hyvää sekä sydämelle että valtimoille. Kasvien höyryttäminen taas on kevyt ja nopea tapa valmistaa kasvikset.

Lisää aiheesta:

Ahventa ja perunasalaattiPoroa, sieniä ja kolmen värin juuriaMunakoiso-zucchinilasagne ja tomaattikompottiLinguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan keraEntrecôte snacksHöyrytettyä kuhaa ja parsaa
PestoParsaPorkkanatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Pesto
  • 22.09.202107:50
    Pestopasta

    Pestopasta – Kari Aihisen helppo ohje

  • 24.01.202011:15
    Dippikastike

    Kaurapesto – Arjan helppo ja herkullinen versio italialaisesta klassikosta

  • 25.10.201613:55
    Parsa

    Taimenta, porkkana-parsapasta ja basilikapesto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pesto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Rucolapesto