Tagliatellea ravunpyrstöillä
Julkaistu
Tämä on nopeasti valmistuva, ylelliseltä tuntuva päivällinen.
Neljälle
- 4 annosta tuoretta tagliatellea
- 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
- 200 g kevätsipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 4 dl ranskankermaa
- 1 tl sitruunapippuria
- 5 tuoretta basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Kuumenna vettä kiehuvaksi pastalle. Suikaloi kevätsipuli ja paista öljyssä ilman, että se saa väriä. Lisää ranskankerma ja keitä kokoon pari minuuttia.
2. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan, tuorepasta valmistuu muutamassa minuutissa. Valuta pasta lävikössä.
3. Kaada ravunpyrstöistä liemi pois, sekoita pyrstöt ranskankermaseokseen ja anna kaiken lämmetä. Tarjoile kastike vastakeitetyn pastan kanssa, ripottele päälle tuoreita basilikanlehtiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan