Tagliatellea ja juustokastiketta

Joulun herkkupöydästä tahtoo aina jäädä jäljelle yksittäisiä juustopaloja. Niitä voi valmistaa välipäivien pastakastikkeen.

4 annosta

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl jauhoja
  • 5 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl jauhettua valkopippuria
  • 1/4 tl raastettu muskottipähkinää
  • 1 dl juustoraastetta
  • kirsikkatomaatteja
  • oliiveja
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä ja sekoita voisulaan jauhot. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää maito vähän kerrallaan. Hauduta viisi minuuttia ja mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa kastikkeeseen.

3. Kalttaa kirsikkatomaatit. Tarjoa pasta juustokastikkeen, tomaattien ja oliivien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.