Tacopaneroidut kanankoivet tulisessa kastikkeessa
Rouhituissa maissilastuissa paneroidut broilerinkoivet saavat seurakseen tulisen tacokastikkeen. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 8 pientä broilerinkoipea
- 20 maissilastua
- 50 g voita
- suolaa
Kastike
- 3 dl tulista tacokastiketta
- 1 tl suolaa
- 1 dl ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama maissilastu koristeluun ja rouhi loput. Sulata voi, kaada se broilerinkoipien päälle ja kääntele koivet maissilasturouheessa. Mausta koivet suolalla ja pane leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
2. Kastike: Sekoita ranskankerma ja tacokastike ja mausta suolalla. Tarjoa kastike kylmänä lämpimän broilerin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan