Tacopaneroidut kanankoivet tulisessa kastikkeessa

Rouhituissa maissilastuissa paneroidut broilerinkoivet saavat seurakseen tulisen tacokastikkeen. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi.

4 annosta

  • 8 pientä broilerinkoipea
  • 20 maissilastua
  • 50 g voita
  • suolaa

Kastike

  • 3 dl tulista tacokastiketta
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama maissilastu koristeluun ja rouhi loput. Sulata voi, kaada se broilerinkoipien päälle ja kääntele koivet maissilasturouheessa. Mausta koivet suolalla ja pane leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.

2. Kastike: Sekoita ranskankerma ja tacokastike ja mausta suolalla. Tarjoa kastike kylmänä lämpimän broilerin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!