Tacopaneeratut kanankoivet
Kanankoivet jotka paneerataan murskatuissa maissilastuissa maistuvat hyvin drinkin kera ennen ruokailua. Kanankoivet sopivat myös hyvin seisovaan pöytään. Reseptin voi hyvin tehdä kaksinkertaisena.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 8 kanankoipea
- 20 nacholastua
- 50 g voita
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama kokonainen maissilastu koristeluun ja murskaa loput. Sulata voi.
2. Kaada kanankoiville voita ja pyörittele niitä tacolastumurskassa, mausta suolalla. Laita pellille leivinpaperia, laita kanankoivet pellille ja paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Tarjoile kuumina tai kylminä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan