Tacopaneeratut kanankoivet

Kanankoivet jotka paneerataan murskatuissa maissilastuissa maistuvat hyvin drinkin kera ennen ruokailua. Kanankoivet sopivat myös hyvin seisovaan pöytään. Reseptin voi hyvin tehdä kaksinkertaisena.

Neljälle

  • 8 kanankoipea
  • 20 nacholastua
  • 50 g voita
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama kokonainen maissilastu koristeluun ja murskaa loput. Sulata voi.

2. Kaada kanankoiville voita ja pyörittele niitä tacolastumurskassa, mausta suolalla. Laita pellille leivinpaperia, laita kanankoivet pellille ja paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Tarjoile kuumina tai kylminä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!