Mainos
Mainos

Kanankoivet jotka paneerataan murskatuissa maissilastuissa maistuvat hyvin drinkin kera ennen ruokailua. Kanankoivet sopivat myös hyvin seisovaan pöytään. Reseptin voi hyvin tehdä kaksinkertaisena.

Neljälle

  • 8 kanankoipea
  • 20 nacholastua
  • 50 g voita
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama kokonainen maissilastu koristeluun ja murskaa loput. Sulata voi.

2. Kaada kanankoiville voita ja pyörittele niitä tacolastumurskassa, mausta suolalla. Laita pellille leivinpaperia, laita kanankoivet pellille ja paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Tarjoile kuumina tai kylminä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.