Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tacokala

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 500 g kalafileitä
  • 1 dl vettä
  • 1 kalaliemikuutio
  • 2 prk tacokastiketta
  • 1 ½ dl juustoraastetta
  • keitettyjä perunoita
  • sitruunalohkoja

Valmistusohje

1. Keitä vesi ja kalaliemikuutio. Laita kalat liemeen ja keitä, kunnes fileet ovat täysin valkoisia, n. 5 minuuttia. Nosta kalat liemestä, lisää tacokastike liemeen.

2. Laita kalafileet voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.

3. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä sitruunalohkojen kera.

Kuka sanoi, etteivät lapset söisi kalaa? Tacokastikkeen ja juustopeitteen kera lapset syövät kalaa hyvällä ruokahalulla. Jos sinulla on tuoretta kalaa, se käy mainiosti, muuten käytät pakastettuja fileitä. Sulata ne ensin puoliksi. Keitetyt perunat tai riisi on maistuva lisuke.

Lisää aiheesta:

Keitettyä lohtaPersiljakalaTurskaa tillikastikkeellaKeitettyä turskaa hienonnetun kananmunan keraTurskaa persiljakastikkeellaMehevä kalakeitto
TacotPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Tacot
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pehmeät tacot jauheliha- ja mustapaputäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Hirssitacot

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Ruokaisat tacot

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Lehtipihvitäytteiset tacot

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Tacokala