Tacokala

Kuka sanoi, etteivät lapset söisi kalaa? Tacokastikkeen ja juustopeitteen kera lapset syövät kalaa hyvällä ruokahalulla. Jos sinulla on tuoretta kalaa, se käy mainiosti, muuten käytät pakastettuja fileitä. Sulata ne ensin puoliksi. Keitetyt perunat tai riisi on maistuva lisuke.

Neljälle

  • 500 g kalafileitä
  • 1 dl vettä
  • 1 kalaliemikuutio
  • 2 prk tacokastiketta
  • 1 ½ dl juustoraastetta
  • keitettyjä perunoita
  • sitruunalohkoja

Valmistusohje

1. Keitä vesi ja kalaliemikuutio. Laita kalat liemeen ja keitä, kunnes fileet ovat täysin valkoisia, n. 5 minuuttia. Nosta kalat liemestä, lisää tacokastike liemeen.

2. Laita kalafileet voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.

3. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä sitruunalohkojen kera.

Parhaat ruokaohjelmat