Syyskyljykset

Omena ja porsaanliha on vanha, rakas makuyhdistelmä. Jos haluat muunnella keräkaalia, voit sekoittaa siihen kastikkeen appelsiinimehusta, oliiviöljystä, suolasta ja pippurista.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 2 omenoita, viipaleina
  • keräkaalia, hienosti suikaloituna
  • 1 dl kasvislientä tai omenamehua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, ruskista ne hyvin. Alenna lämpöä, asettele päälle omenaviipaleet ja kaada päälle liemi tai mehu.

2. Anna hautua kannen alla 15 minuuttia.

3. Tarjoile keräkaalin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.