Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suutarinlaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 naudan ulkofileepihviä à 150 g
  • 8 viipaletta pekonia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 rkl voita
  • 800 g perunoita
  • 2 dl maitoa
  • suolaa ja valkopippuria

Lisäksi

  • 4 uuninkestävää vuokaa

Valmistusohje

1. Perunasose: Kuori ja keitä perunat pehmeiksi. Survo ne rikki, lisää ensin voi ja sitten lämmin maito hiljalleen sopivan paksuiseksi soseeksi. Vatkaa koko ajan. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

2. Suikaloi pekoni ja ruskista suikaleet, valuta talouspaperin päällä. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista ne vähän ruskistuneessa voissa kuumalla pannulla 2 minuuttia puoleltaan, jos haluat pihvit verisinä, 3 minuuttia, jos läpikypsinä.

3. Nosta pihvit pannulta ja pidä lämpimänä. Jaa perunasose neljään vuokaan, nosta päälle pihvit ja pekonisilppu ja koristele ruohosipulisilpulla.

Lisää aiheesta:

PunasipulipihviSuutarinlaatikkoPossunfilee ja gorgonzolakastikeSilligratiini porsaankyljelläRydbergin pihvi keltuaisellaHienot pippuripihvit
NaudanlihapihviKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Suutarinlaatikko muodostuu ulkofileepihvistä (kengänpohja), joka on perunamuusipedillä ja sen päälle on siroteltu ruohosipulisilppua ja paistettuja pekonitikkuja (nupeja). Mieluiten suutarinlaatikko tarjoillaan pienistä annosvuoista.

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko