Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suuri voileipäkakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä reilunkokoinen voileipäkakku sopii kevään juhliin!

16 palaan

  • 16 palaa vaaleaa vuokaleipää
  • 200 g voileipämargariinia
  • 300 g keitettyä maksapasteijaa
  • 300 g viipaloitua juustoa
  • 200 g keitettyä kinkkua
  • 3 dl rahkaa
  • 100 g Kallen mätitahnaa
  • 8 keitettyä kananmunaa
  • 500 g kylmäsavulohta
  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • 5 tomaattia
  • 6 retiisiä
  • 1 nippu persiljaa
  • tillinoksia
  • 24 kurkkuviipaletta

Valmistusohje

1. Levitä margariinia neljälle leipäviipaleelle, levitä päälle maksapasteijaa. Voitele toinen satsi leipäviipaleita, mutta laita ne voideltu puoli alaspäin ja voitele toinenkin puoli.

2. Asettele päälle juusto. Levitä vielä kerros leipiä samalla tavalla. Lisää kinkku. Voitele viimeiset leivät ja laita ne voideltu puoli alaspäin kinkun päälle.

3. Sekoita rahka ja Kallen mätitahna. Levitä seos kakun sivuille ja päälle. Hienonna persilja ja taputtele persiljaa joka puolelle. Näin pitkälle voit valmistella kakun etukäteen.

4. Piirrä kakun päälle viivoja veitsellä, jotta saat sen koristeltua symmetrisesti. Viipaloi kananmunat ja asettele kakun päälle. Kääri lohiviipaleet ruusukkeiksi ja asettele päälle. Viipaloi kurkku ohuesti juustohöylällä, kääri niitä hieman rullalle ja koristele kakku niillä. Lohko tomaatit tai leikkaa ne ruusuiksi ja koristele. Viipaloi retiisit tai leikkaa ne ruusuiksi, lisää kakun päälle. Koristele tillinoksin.

Lisää aiheesta:

Gluteeniton voileipäkakkuKesän voileipäkakkuAlkupalasandwich lohiruusukkeiden keraVoileipäkakku säilykekalastaKaarinan savusilakkakakkuVoileipäkakku herkkusienillä
VoileipäkakkuSuolaiset leivonnaisetLiharuokaKevään juhlatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Voileipäkakku
  • 24.05.202412:39
    Kevään juhlat

    Voileipäkakkusushit

  • 17.05.202314:58
    Kevään juhlat

    Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla

  • 31.05.202113:13
    Kevään juhlat

    Parsa-varhaisperunavoileipäkakku – Pekka Terävän ohje

  • 28.05.202113:31
    Kevään juhlat

    Lohivoileipäkakku – Pekka Terävän ohje lämminsavulohesta

  • 22.05.202012:42
    Hellapoliisi

    Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle